blogien maailmaan. en ole juurikaan perehtynyt blogeihin. en ennen kuin viime viikolla puolivahingossa eksyin ystäväni loistavaan blogiin vaatteista, meikeistä, ompelemisesta, julkkiksista... eli tyttöjutuista! sitä ennen mieheni kehotti minua purkamaan niin inspiraatioitani kuin aggressioitani kirjoittamalla blogia! taisin hymähtää. jos sitäkään. nyt kuitenkin (kun olen yksin kotona eikä hän ole näkemässä) päätinkin tehdä niin. tiedä sitten kumpi vaikutti enemmän. vaikuttava blogi, vai miehen mielipide. ehkä molemmat.

ehkä blogin aloittamista siivitti myös pohjaton kiinnostukseni ihmisten väliseen viestintään, "miehen logiikkaan", muotiin, kenkiin, kaikenlaiseen kauneuteen sekä tietysti kirjoittamiseen. en kirjoita minkään taiteen sääntöjen saati sitten kielioppisääntöjen mukaisesti vaan täysin ajatuksenvirtana, joten tekstini saattaa olla paikka paikoin sekavaa. pahoitteluni siitä.

jotta vielä saisin kertoa jotain itsestäni, on ehkä mainitsemisen arvoista, että olen (pian)24-vuotias, lähitulevaisuudessa valmistuva oman elämänsä sankari, joka asuu avomiehensä ja pienen, äärettömän suloisen toyterrierin kanssa.

kiitos, että jaksoit.