minut on vallannut kamala, ja lähestulkoon pakonomainen tarvee ostaa jatkuvasti uusia vaatteita, asusteita, kenkiä tai muuta milloinkin tarpeelliselta tuntuvaa. olen töissä pikkukaupunkini keskustassa, ja ruokatunnit ovat mitä houkuttelevin ajankohta käydä katsomaan illaksi tai juhliin, tai töihin jotain uutta, ja kivaa. jokaisesta työpäivästä tulee vaan hurjan kallis, tai jos sen ottaa toisella tavalla, niin jokaisen päivän palkasta ehtii mennä suuri osa ennen kuin se edes ehtii tilille kilahtaa.

tänäänkin (kyllä, pakko työskennellä myös viikonloppuisin kun menot ovat päätä huimaavat) kävin taas ihastelemassa nelliinankin blogissa mainittua JC:n liituraitahametta, ja se on niin ihana <3 että taidan sortua, ja ostaa sen, heti kun viimeiset asiakkaat ovat poistuneet. siinä mielessä olen toivoton tapaus, etten tyydy ostamaan vain itselleni. RAKASTAN lahjoa myös miestäni, tai sisarusten lapsia, jos löydän jotain ainutlaatuista, söpö, tai ihan kivakin riittää perusteiksi. pahin on kuitenkin vielä edessä - viimeisten joululahjojen ostaminen. jäljellä ovat nimittäin ne, joille en vielä ole keksiny mielestäni hyvää lahjaa. ensi viikolla lopputyöstressi vaihtuu joululahjojen osteluun.

eilen kävimme katsomassa leffan golden compass, joka mielestäni oli ihan katsottava, mutta odotin siltä enemmän. kirja oli jälleen kerran parempi, siltä osin kun ehdin sitä lukemaan lopputyöltäni. arvosana: 3/5. mutta siis nyt: JC:lle hameostoksille! =D