kun on suhteessa, sitä silloin tällöin ajattelee kuinka paljon helpompaa olisikaan, jos olisi yksin. kun on sinkku, sitä miettii, miten ihanaa olisikaan kun olisi joku vierellä. miksi sitä väen väkisin pyrkii löytämään onnettomuutta sen sijaan, että olisi onnellinen siitä mitä on. teinivuosien rakkausdraaman jälkeen en uskonut enää olevani kykeväni rakastamaan (mikä naiivi ajatus näin jälkeenpäin ajateltuna). tuskin on olemassa vain yhtä ihmistä, joka voi olla se oikea, vaikka se kauniilta kuulostaakin. ihan jo ajatuksena.

jonkin aikaa sitten huomasin, miten väärässä sitä olikaan. en tosin välttämättä olisi kaivannut tätä tuskaa. jo ensimmäinen, viimeistään toinen kerta olisi riittänyt. nyt kuitenkin tunnen sen kokonaisvaltaisesti, se suorastaan virtaa suonissani. pettymys. tuska.

jotain erityistä kuitenkin tapahtui kun tapasin hänet, sydämeni jokainen mustelma tuntui parantuvan kuin itsestään ja tunsin, miten se oli sulaa siihen paikkaan. löysin jotain todellista. aitoa. ja vaikka ympärillä puhuttiin, en välittänyt tippaakaan, sillä olin rakastunut. vaikka yritin olla kuulematta, en voinut siltä välttyä, ihan kuin epäluuloa mun sisällä olis yritetty kasvattaa. nyt tiedän, että tavoitteena oli estää mua rakastumasta. mutta ei oo mitään ihanampaa, kun se tunne, että puna nousee poskille ja polvet tutisee alla. kun antaa ja saa vastarakkautta. ihan pyyteettä. just sellaisena kun on.

en haluaisi luopua tästä rakkaudesta, en koskaan haluaisi lähteä ja jättää ja luopua hänestä. haluaisin tuntea kyyneleet kaiken sen riidan arvoiseks, jota viime aikoina on ollut. hän kyllä tietää, mitä tarvitsen. toivon vaan, että hän uskaltaa antaa kaiken rakkautensa mulle. kuinka me voitais paeta rakkautta? se kuitenkin vaatii paljon. haluaisin vaan tietää, että oon turvassa, eikä mun tarvitse menettää tätä rakkautta. toivon, että hän muistaa sanansa ja lupauksensa muuttumisesta. toivon, etten joudu pettymään. on vaan niin väärin, että joutuu kestämään epäreiluutta. välinpitämättömyyttä. loukkauksia. tyhjiä lupauksia. valheita. voisinko saada enemmän?